Фінансове забезпечення розвитку інноваційної діяльності в регіонах України - Федорищева, А. М.; Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2010)
Виявлено системні тенденції інноваційного розвитку та обґрунтовано, що суттєве підвищення ефективності інноваційного підприємництва може бути досягнуто за рахунок активізації і стимулювання позабюджетних джерел фінансування інноваційної діяльності – розвитку системи венчурного фінансування. Revealed systematic trends development of innovative and proved that a significant increase effectivesti innovative entrepreneurship can be achieved at the expense NOC activation and stimulation of extra-budgetary sources of financing innovation - development of veinschurnoho funding.
Keywords: високотехнологічне виробництво; інноваційна діяльність України; економічний розвиток; high-tech manufacturing; financial support; economic development; технопарк; кафедра маркетингу