Шведюк, Дмитро АнатолійовичПасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна Михайлівна2024-08-212024-08-212021Шведюк, Д. А. Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 239-240https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44396Описані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.The described data prove an increase in the functional and technological indicators of poultry meat under the action of proteases of microbial origin.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпротеазаавтолізproteaseautolysisПротеази як регулятори автолізу м’ясної сировиниOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590