Експериментально-аналітичний метод визначення параметрів об’ємного проникнення дисперсної суміші - Аністратенко, Володимир Олексійович; Штефан, Євгеній Васильович; Прохоров, Олександр Миколайович; Заєць, Юлія Олександрівна (My University, 1997)
Розроблена послідовність етапів для відтискання рідини з дробарки
Keywords: деформація; дисперсний матеріал; дисперсний матеріал; deformation characteristics of the material; particulate material; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв