Державна політика підтримки малого підприємництва: зміст і механізм реалізації - Кириченко, Артем Олександрович (My University, 2014)
Малі підприємства — досить поширена й ефективна форма господарювання. Small businesses - a fairly common and effective form of management.
Keywords: державна політика; мале підприємництво; public policy; small business