Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович (My University, 2008)
Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.
Keywords: параметр оптимізації; вода; спирт; горілка; водно-спиртова рідина; перемішування; планування експерименту; mixing; experiment planning; water; alcohol; vodka; water-alcohol liquid; optimization parameter; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції