Гижко, Дмитро Тарасович2023-04-182023-04-182023Гижко, Д. Т. Розроблення рекомендацій з удосконалення системи НАССР виробництва кефіру 3,2 % жиру на ТОВ «Пирятинський сирзавод» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дмитро Тарасович Гижко ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40219otherкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління безпечністю харчових продуктівНАССРнебезпечні факторикритичні контрольні точкикефір 3,2 %Розроблення рекомендацій з удосконалення системи НАССР виробництва кефіру 3,2 % жиру на ТОВ «Пирятинський сирзавод» за ДСТУ ISO 22000:2019Other