Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертів - Грибков, Сергій Віталійович; Бреус, Наталія Миколаївна (My University, 2018)
В роботі запропоновано та апробовано створену інформаційну систему, яка може бути застосована у виробничих умовах для розрахунку рецептур і управління якістю морозива різної жирності та заморожених десертів. Основною задачею є визначення оптимальних співвідношень між патокою різного ступеню оцукрювання. In the work proposed and tested the created information system, which can be applied in the production conditions for the calculation of recipes and quality management of ice cream of different fat content and frozen desserts. The main task is to determine the optimal relationship between the puck of different degrees of burning.
Keywords: інформаційні системи; морозиво; заморожені десерти; формування рецептур; information system; ice cream; forming recipes; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки