Kuzmin, OlegTopol’nik, VeraMironchuk, Valeriy2017-05-152017-05-152014Kuzmin, O. Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy / O. Kuzmin, V. Topol'nik, V. Myronchuk // Ukrainian journal of food science. – Kyiv : NUFT, 2014. – Vol. 2, Is. 2. – P. 220-228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25241Eduction of equilibrium state of hydroxyl proton of ethanol and water in various samples of vodkas and flavored vodkas produced in Ukraine, using 1H NMR-spectroscopy.en-US1H ЯМР-спектроскопія1H ЯМР-спектроскопия1H NMR-spectroscopyводно-спиртова сумішводно-спиртовая смесьaqueous-alcoholic mixtureгорілкаводкаvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняEduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopyArticle