Прибильський, Віталій ЛеонідовичВітряк, Оксана Павлівна2012-12-262012-12-262000Прибильський, В. Л. Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. - С. 79-83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5070Під час створення нового напою бродіння на основі консорціуму мікроорганізмів Medusomyces gisevii проведено дослідження з вивчення зміни активної і титрованої кислотності та вмісту сухих речовин у процесі зброджування сусла. When creating a new beverage fermented from a consortium of microorganisms Medusomyces gisevii conducted a study on changes of active and titrated acidity and dry matter content during fermentation of wort.otherзагальна жорсткістьtotal hardnessлужністьактивна кислотністьконсорціум мікроорганізмівalkalinityactive acidityconsortium of microorganismsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces giseviiArticle