Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii - Прибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна (My University, 2000)
Під час створення нового напою бродіння на основі консорціуму мікроорганізмів Medusomyces gisevii проведено дослідження з вивчення зміни активної і титрованої кислотності та вмісту сухих речовин у процесі зброджування сусла. When creating a new beverage fermented from a consortium of microorganisms Medusomyces gisevii conducted a study on changes of active and titrated acidity and dry matter content during fermentation of wort.
Keywords: загальна жорсткість; total hardness; лужність; активна кислотність; консорціум мікроорганізмів; alkalinity; active acidity; consortium of microorganisms; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства