Бабич, Ірина МихайлівнаПолешко, Н. В.2015-04-032015-04-032015Бабич, І. М. Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини / І. М. Бабич, Н. В. Полешко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 203-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20081У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин. At the time of rapid development of science and technology, worsening environmental problems, mutations are important pathogens maintaining health, strengthen weakened defenses. Official medicine world more inclined to think that in the treatment of diseases of varying complexity should apply not only to chemicals but also beneficial to our body plant.otherвинограддослідженнявиноматеріалgrapesmust atresearchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваАнтиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людиниOther