Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини - Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В. (My University, 2015)
У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин.
Keywords: ресвератрол; кверцетин; вино червоне сухе; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства