Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії - Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2013)
Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.
Keywords: гамбургери; пшеничні висівки; харчові волокна; вітаміни; асортимент; hamburgers; wheat sifting; food fibers; vitamins; assortment; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів