Найко, Євгеній АнатолійовичПархоменко, Олена ОлегівнаГоробець, Юлія СергіївнаКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна2013-09-242013-09-242013Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії / Є. А. Найко, О. О. Пархоменко, Ю. С. Горобець, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013 – С. 37 – 38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9910Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.гамбургерипшеничні висівкихарчові волокнавітаміниасортиментhamburgerswheat siftingfood fibersvitaminsassortmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії