Дослідження ефективності дезінфікуючого засобу «Санітарін» щодо мікрофлори бурякоцукрового виробництва - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Решетняк, Людмила Расуловна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Касян, Ірина Миколаївна (My University, 2009)
Досліджено мікрофлору цукрових буряків та дифузійного соку. Визначено ефективність дії дезінфікуючого засібу „Санітарін” щодо бактерій Bacillus subtilis, В. mycoides, B. Megatherium, В. stearothermophilus, слизоутворювальних бактерій роду Leuconostoс, мікроміцетів родів Botrytis, Rhizopus, Mucor, Fusarium, Aspergillus, Penicillium, Gliocladium. Efficiency of disinfectant action chemical mean „Sanitarin" is determined. Way of disinfection diffusion juice are scientifically proved and developed.
Keywords: цукрові буряки; дифузійний сік; мікроорганізми; мікроміцети; бактерії; мікробіологічні процеси; sugar beets; microbiological processes; micromitsets; bacteria; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води