Гусятинська, Наталія АльфредівнаРешетняк, Людмила РасуловнаТетеріна, Світлана МиколаївнаКасян, Ірина Миколаївна2016-11-212016-11-212009Дослідження ефективності дезінфікуючого засобу «Cанітарін» щодо мікрофлори бурякоцукрового виробництва / Н. А. Гусятинська, Л. Р. Решетняк, С. М. Тетеріна // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 28 - С. 46-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24574Досліджено мікрофлору цукрових буряків та дифузійного соку. Визначено ефективність дії дезінфікуючого засібу „Санітарін” щодо бактерій Bacillus subtilis, В. mycoides, B. Megatherium, В. stearothermophilus, слизоутворювальних бактерій роду Leuconostoс, мікроміцетів родів Botrytis, Rhizopus, Mucor, Fusarium, Aspergillus, Penicillium, Gliocladium. Efficiency of disinfectant action chemical mean „Sanitarin" is determined. Way of disinfection diffusion juice are scientifically proved and developed.цукрові бурякидифузійний сікмікроорганізмимікроміцетибактеріїмікробіологічні процесиsugar beetsmicrobiological processesmicromitsetsbacteriaкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження ефективності дезінфікуючого засобу «Санітарін» щодо мікрофлори бурякоцукрового виробництваArticle