Теоретичні основи антикризового фінансового управління підприємством - Кульбач, Юлія Олександрівна (My University, 2014)
Сучасна економіка України, якій притаманні мінливість бізнес-середовища, висока залежність від впливу політичних чинників, посилення рівня конкурентної боротьби, ставить вітчизняні підприємства перед необхідністю впровадження антикризових заходів та конкретних скоординованих дій. The modern economy of Ukraine, where the inherent volatility of the business environment, high dependence on the influence of political factors, increased levels of competition, puts domestic enterprises to the need to impose specific anti-crisis measures and coordinated action.
Keywords: фінансове управління; економіка; financial management; economy