Праця та заробiтна плата в готельному господарствi - Кудлай, Анна Андріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2016)
Досліджено працю та заробiтну плату в готельному господарствi
Keywords: праця; економіка; заробітна плата; готель; кафедра готельно-ресторанної справи