Скарбовійчук, Олександр МихайловичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаФедоров, Володимир Гаврилович2012-05-302012-05-302011Зв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів / О. М. Скарбовійчук, О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Харчова промисловість. – 2011. - №10-11. – С. 42 - 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1098За результатами експериментальних досліджень і аналізу літературних даних про залежність теплопровідності води, незбираного молока та молочних вершків різної жирності від температури визначено однозначну функціональну залежність жирності вершків від їх теплопровідності на інтервалі температури від 15 до 40 ºС, яка формалізована розрахунковою формулою для її використання при визначенні жирності вершків в технологічних процесах виробництва молочних продуктів.otherтеплопровідність вершківтеплопроводность сливокconductivity creamТФХтехнологічні параметриемпірична залежністьмолочні вершкимолоко незбиранетехнологические параметрыэмпирическая функциямолочные сливкимолоко цельноеtechnological parametersempirical functioncreamwhole milkкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗв’язок технологічних і теплофізичних характеристик молочних продуктів