Про підготовку фахівців для цукрової промисловості - Резніченко, Юрій Миколайович; Логвін, Володимир Матвійович (My University, 2012)
Рекламується спеціальність “Технології цукру та полісахаридів”. Advertised specialty "Technology of sugar and polysaccharides".
Keywords: фахівець; спеціаліст; магістр; master's degree; specialist; кафедра технології цукру і підготовки води