Політико-правові аспекти розвитку малого підприємництва в промисловості України в 1991-2004 рр. - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Основним призначенням державної підтримки малого підприємництва є забезпечення полегшеного доступу малих фірм до джерел економічних ресурсів, у першу чергу, фінансових. В Україні формуються нормативно-правові та інституційні передумови державної політики щодо підтримки малого підприємництва. The main purpose of the state support of small business is to provide easy access of small firms to sources of economic resources, primarily financial. In Ukraine formed the legal and institutional preconditions for public policy to support small businesses.
Keywords: малі підприємства; державна підтримка; політико-правове регулювання; small businesses; government support; political and legal regulation; кафедра гуманітарних дисциплін