Фалендиш, Наталія ОлексіївнаЛевченко, Н. І.Ковбаса, Володимир Миколайович2012-03-072012-03-072008Фалендиш Н. О. Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів / Н. О. Фалендиш, Н. І. Левченко, В. М. Ковбаса // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч. 1. - С. 37-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/402Метою роботи є дослідження можливості використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка володіє антиоксидантними властивостями. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру при зберіганні картопляних чіпсів.uk-UKкартопляні чіпси подовженого терміну зберіганнякартофельные чипсы длительного храненияpotatoes chips long-term preservationбазилікмайоранприродні антиоксидантизберіганняперекисне числобазиликкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівприродные антиоксидантыперекисное числоbasilmarjoramnatural antioxidantstorageperoxides numbersкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвШляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів