Оптимізація стратегії консолідації капіталу в авіабудівельній галузі України - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2010)
Доведено необхідність удосконалення стратегії консолідації капіталу в авіабудівельній галузі, заради підвищення конкурентоспроможності авіабудівельних підприємств України на світовому ринку. Проблема консолідації капіталу в галузі авіабудівництва є надзвичайно актуальною для України, особливо зараз, коли йдеться про об’єднання авіапромислових комплексів України та Росії.

The necessity of improving the strategy of consolidation of capital in aircraft industry, for the sake of competitiveness mentioned enterprises of Ukraine on the world market. The problem of consolidation of capital in the aircraft domain are extremely important for Ukraine, especially now when it comes to combining aviapromyslovyh complexes of Ukraine and Russia.
Keywords: консолідація капіталу; стратегія консолідації капіталу; авіабудування; consolidation of capital; capital consolidation strategy; aircraft construction; кафедра економічної теорії