Малінова, Наталія ЯковлівнаМірошников, Олег МиколайовичШтангеєва, Надія Іванівна2012-12-072012-12-072001Малінова, Н. Я. Нова технологія сухого ферментного препарату β-фруктофуранозидази / Н. Я. Малінова, О. М. Мірошников, Н. І. Штангеєва // Наукові праці НУХТ. – 2001. - № 10. – Ч. 1. – С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4163Створена нова технологія отримання високоактивного ферментного препарату β-фруктофуранозидази з хлібопекарських дріжджів з тривалим терміном зберігання. Доведено, що запропонована технологія забезпечує конкурентноздатність отриманого дріжджового препарату порівняно з аналогом грибкового походження. The new technology is a highly active enzyme β-fruktofuranozydazy of baking yeast with a long shelf life. It is proved that the technology provides competitiveness resulting yeast drug compared with analogous fungal origin.otherкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиНова технологія сухого ферментного препарату β-фруктофуранозидазиArticle