Нова технологія сухого ферментного препарату β-фруктофуранозидази - Малінова, Наталія Яковлівна; Мірошников, Олег Миколайович; Штангеєва, Надія Іванівна (My University, 2001)
Створена нова технологія отримання високоактивного ферментного препарату β-фруктофуранозидази з хлібопекарських дріжджів з тривалим терміном зберігання. Доведено, що запропонована технологія забезпечує конкурентноздатність отриманого дріжджового препарату порівняно з аналогом грибкового походження. The new technology is a highly active enzyme β-fruktofuranozydazy of baking yeast with a long shelf life. It is proved that the technology provides competitiveness resulting yeast drug compared with analogous fungal origin.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води