Адаптація стандартів корпоративного управління до потреб розвитку суспільства - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2008)
Корпоративне законодавство, система національної ринковості потребують унормування у напрямку стримування економічної корупції та тінізації економіки за допомогою розробки та впровадження на державному рівні Корпоративного кодексу з чіткою регламентацією прав, обов'язків, відповідальності (економічної та кримінальної), визначенням меж рентабельності, маржі, обов’язковості аудиту у бізнес секторі. Corporate law, the system of national market demand rationing toward curbing economic corruption and shadow economy through the development and implementation at the state level with the Corporate Code of clear regulation of the rights, duties, responsibilities (economic and criminal), defining the boundaries of profitability, margins mandatory audit in the business sector
Keywords: ринкове середовище; корпоративний простір; побудова відкритої економіки; корпоративне законодавство; market environment; corporate space; the construction of an open economy; corporate law; кафедра економіки праці та менеджменту