Особливості управління витратами на підприємствах сфери послуг - Гращенко, Ірина Семенівна; Лісун, Яніна Вікторівна (My University, 2011)
У статті розглядаються особливості організації системи управління витратами на підприємствах сфери послуг. Детально розглянуто систему внутрішнього управлінського контролю, а саме методи і способи, які допомагають управлінню господарською діяльністю сервісних підприємств. Особлива увага приділена обліку витрат, проаналізовано особливість формування та значимість показників, що характеризують витрати підприємств сфери послуг.
Keywords: курентні переваги; норми витрат; внутрішній управлінський контроль; нормативні витрати; charges; competitive edges; internal administrative control; normative charges; norms of charges