Розробка web-орієнтованої системи підтримки прийняття рішень при плануванні виконання договорів - Олійник, Ганна Вікторівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2017)
У роботі розглядається проблема побудови web-орієнтованої системипідтримки прийняття рішень при плануванні виконання договорів на підприємствах, які діютьу сфері надання послуг. Розроблювана С І IIІР забезпечить вирішення більшості задачуправління при плануванні та дозволить здійснити глибокий аналіз ситуацій, їх оцінку та вибіроптимального варіанту, виконуючи усі підготовчі дії та формуючи вже готові варіанти рішень. The paper considers the problem of building a web-oriented system of decision support in planning the implementation of contracts in enterprises operating in the field of service provision. Developed C and IIIR will provide the solution to most of the task management during planning and will allow for a thorough analysis of situations, their assessment and a variety of options, performing all preparatory actions and formulating ready-made solutions.
Keywords: система підтримки прийняття рішень; web-орієнтоване програмування; інформаційна система; decision support system; web-based programming; information system; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки