Технологія CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT як сучасний маркетинговий підхід підприємств туристичного бізнесу - Гембець, Алла Вікторівна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2014)
У сучасних умовах, коли на ринку існує значна конкуренція, при управлінні якістю тур продукту необхідно активніше розвивати використання нематеріальних активів - специфічних нефінансових ресурсів, що не мають фізичної форми, однак надають власнику права та привілеї в процесі надання послуг і при цьому формують економічну вигоду для підприємства (репутація, торговельна марка, фірмовий стиль, відносини з постачальниками, клієнтами). In the current environment where the market is highly competitive, the management of quality tour product should actively promote the use of intangible assets - specific non-financial resources that have no physical form, but give the holder the rights and privileges in the provision of services and thus forming an economic advantage for Enterprise (reputation, brand name, corporate identity, relationships with suppliers, customers).
Keywords: конкуренція; competition; турпродукт; tourism product; економічна вигода; economic benefit; кафедра туристичного та готельного бізнесу