Бортнічук, Олег ВікторовичДоценко, Віктор Федорович2019-04-222019-04-222018Бортнічук О.В Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тісті / О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.3. – 407 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29077Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.uk-UKХлібобулочні виробиМолочна сироваткаПшеничні висівкиПоверхнево-активні речовиниBakery productsmilk wheyWheat Bransurfactantsкафедра готельно-ресторанної справиВплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тістіThesis