Вчення про фактори виробництва в працях провідних фахівців науки “Сільськогосподарська економія” - Гаркавко, Віктор Костянтинович (My University, 2005)
В статті аналізується важливий відділ науки “Сільськогосподарська економія”, підкреслюється специфіка дії факторів виробництва в аграрному секторі економіки, їхня роль і значення у виборі критеріїв господарювання й оптимізації розмірів сільгосппідприємств, працюючих в ринкових умовах.

The article analyzes the important science department "Agricultural Economy", highlights the specificity of the factors of production in the agricultural sector, their role and importance in the selection criteria for managing and optimizing the size of farms, working in market conditions.
Keywords: сільськогосподарська економія; фактори (умови) сільськогосподарського виробництва; земля; праця; капітал; збут; agricultural Economy; factors (conditions) of agricultural production; land; labor; capital; sales; кафедра економічної теорії