Лесь Курбас – початок нового українського театру (до 130-річчя від дня народження) - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2017)
У дослідженні розповідається про видатного українського театрального діяча Леся Курбаса, постать якого ознаменувала початок нового українського театру. The study describes the outstanding Ukrainian theater Kurbas figure, a figure which marked the beginning of a new Ukrainian theater.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; Лесь Курбас; театральне мистецтво; український театр; Kurbas; theater; Ukrainian House