Ідентифікація проблем розвитку підприємств олійно-жирової галузі в Україні - Швед, Тетяна Володимирівна; Біла, Ірина Сергіївна (My University, 2015)
У статті визначені та проаналізовані основні проблеми розвитку пiдприємств олійно-жирової галузi в Україні. Розгляд та узагальнення деяких аспектів функціонування підприємств олiйно-жирової галузі в Українi дозволили ідентифікувати основні проблеми їх розвитку та визначити напрямки їх вирішення, в тому числі на рівнi держави. In the article describes and analyzes the main problems of development of enterprises of oil-fat industry in Ukraine. Review and synthesis of some aspects of enterprises of oil-fat industry in Ukraine allowed to identify the main challenges of development and to determine the direction of their decision, including at the state level.
Keywords: олійно-екстракційний завод; транспортування та зберігання продукції; рослинна олія; насіння олійних культур; монополізація галузі; transportation and keeping custody produce; oil-extraction plant; vegetable oil; oilseed; monopolization of the industry; кафедра економічної теорії