Актуальні методи просування освітніх послуг - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2014)
Вищі навчальні заклади України протягом останніх років все більше відчувають вплив факторів зростання конкуренції на ринку освітніх послуг та праці, обмеженості ресурсів, зміни вимог споживачів тощо. За останні десять років вигляд українського ринку освітніх послуг значно змінився - з'явились нові формати освіти, посилилась конкуренція за увагу абітурієнтів між вищими навчальними закладами, суттєво змінилися вимоги самих абітурієнтів до рівня та якості освіти. Higher educational institutions of Ukraine in recent years is increasingly influenced factors increasing competition in the education market and labor limited resources, changing consumer demands and more. Over the past decade look Ukrainian education market has changed significantly - There are new formats of education, intensified competition for the attention of students between universities, significantly changed the requirements of most students to standards and quality of education.
Keywords: конкуренція; освітні послуги; ресурси; споживач; competition; educational services; resource; consumer; кафедра економіки праці та менеджменту