Маргінальність як модус сучасного українського соціуму - Бесспалова, Дарина Миколаївна; Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2021)
Досліджується маргінальність як динамічне соціокультурне явище. Аналізується процес маргіналізації соціуму, його консьюмериських тенденцій

Marginality is studied as a dynamic socio-cultural phenomenon. The process of marginalization of society and its consumer trends is analyzed
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; маргінальність; модус; криза ідентичності; marginality; mode; identity crisis