Роль побудови громадянського суспільства в реалізації моделі соціально-орієнтованого підприємництва - Кривобок, Павло Вікторович; Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2016)
В роботі висвітлено результати досліджень авторів щодо проблем на шляху якісних перетворень соціально-економічного і політичного життя держави. Зазначено, що запорукою реалізації реформ є наявність активної громадянської позиції в населення. Розглянуто поняття "громадянське суспільство", "активна" громадянська позиція. Наголошено на необхідності впровадження моделі соціально-орієнтованого підприємництва.
Keywords: громадянське суспільство; соціально-орієнтоване підприємництво; модель; рівень громадської активності; civil society; socially-oriented entrepreneurship; model; level of public activity; кафедра економіки і права