Закономірності розвитку і пошук шляху вирішення проблемних питань загальної освіти - Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2001)
Закономірності розвитку і пошук шляху вирішення проблемних питань загальної освіти. Однією з найважливіших проблем сучасності є визначення філософії зв’язку між макроскопічними структурами та подіями, що відбуваються на мікроскопічному рівні. Відсутність розуміння ситуації призводить до логічних протиріч, які гальмують розвиток і збільшують кількість проблем, внаслідок чого людство не може прогнозувати наслідки своїх дій навіть на найближче майбутнє. роботі розглядається логіка і закономірності розвитку подій, які можна з успіхом застосовувати для пояснення еволюції в різних дисциплінах загальної освіти.
Keywords: закономірності розвитку; логістична крива; закономерности развития; логистическая кривая; patterns of development; logistic curve; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв