Слободян, Ольга ПетрівнаМакаров, Максим Андрійович2017-11-282017-11-282016Слободян, О. П. Приготування курячого філе за технологією SousVide / О. П. Слободян, М. А. Макаров // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 432.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26222Досліджувались параметри приготування курячого філе, шприцьованого соком імбиру за технологією Sous Vide. The parameters of cooking chicken fillet, syringe with ginger juice using Sous Vide technology were studied.uk-UKкуряче філесок імбирютехнологія SousVidechicken filletginger juiceSousVide technologyкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології і мікробіологіїПриготування курячого філе за технологією SousVideOther