Приготування курячого філе за технологією SousVide - Слободян, Ольга Петрівна; Макаров, Максим Андрійович (My University, 2016)
Досліджувались параметри приготування курячого філе, шприцьованого соком імбиру за технологією Sous Vide. The parameters of cooking chicken fillet, syringe with ginger juice using Sous Vide technology were studied.
Keywords: філе куряче; імбир; sous vide; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології і мікробіології