Діяльнісна природа туризму - Танасійчук, Олег Юрійович (My University, 2018)
Розкриті теоретичні питання поняття туризму як суспільного феномену. The theoretical issues of the concept of tourism as a social phenomenon are revealed.
Keywords: туризм; філософія туризму; туристичний бізнес; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; philosophy of tourism; tourism business