Програмно-технічне забезпечення інноваційних технологій викладання іноземних мов у немовному ВНЗ - Яненко, Лариса Петрівна; Юрчук, Людмила Володимирівна (My University, 2016)
Стаття присвячена освітнім вимогам до впровадження комп’ютерних технологій для викладання іноземних мов у ВНЗ. Підкреслюються переваги змішаних технологій "blendedlearning" та їх інноваційні особливості. The article is devoted to the educational requirements for the implementation of computer technology to teach foreign languages in the Universities. The benefits of hybrid technologies "blended learning" and their innovative features arehighlighted.
Keywords: комплексні навчальні технології; навчальні Інтернет-ресурси; стандарт електронної освіти; integrated educational technology; educational Interne tresources; standards of electronic education; кафедра іноземних мов професійного спрямування