Історія країн Азії, Африки та Латинської Америки нового часу у фондах наукової бібліотеки Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького - Силка, Оксана Захарівна (My University, 2013)
У виданні представлена інформація про опубліковані джерельні матеріали з історії країн Азії, Африки та Латинської Америки і матеріали «Наукових записок» Інституту сходознавства АН СРСР (1945-1956 рр.), які зберігаються у фондах наукової бібліотеки Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. Науково-довідникове видання рекомендоване студентам третього і п’ятого курсів денної форми навчання, четвертого курсу заочної форми навчання ННІ історії і філософії ЧНУ ім. Б. Хмельницького, а також представлена інформація може бути корисною усім, хто цікавиться проблемами сходознавства. The publication provides information on the published source material from modern history of Asia, Africa and Latin America and Materials «Scientific Notes» of the Institute of Oriental Studies of the USSR (1945-1956 years), which are owned by Research Library of BohdanKhmelnytsky National University at Cherkasy. Scientific publications Default recommended to students of the third and fifth year of full-time study, fourth-year distance learning Institute of History and Philosophy of BohdanKhmelnytsky National University at Cherkasy and the information can be helpful to everyone who is interested in Oriental Studies.
Keywords: історичне джерело; періодичне видання; сходознавство; historical source; periodicals; oriental; кафедра гуманітарних дисциплін