Конструкторсько-графічна система КОМПАС 3D - нові можливості - Буров, Сергій Андрійович; Дунаєв, Владислав Павлович; Серпученко, Вадим Геннадійович (My University, 2014)
Нова версія КОМПАС-3D дозволяє конструкторським службам підприємства проектувати разом, швидко й ефективно, виконувати роботу над складними виробами в найкоротший термін і з мінімальною кількістю виправлень; швидко проектувати складний виріб, що містить різноманітні вузли, і конструкції, які повинні бути дуже тісно взаємопов'язані між собою. New version of KOMPAS-3D allows design services company to design together quickly and efficiently perform work on complex products in the shortest time and with the minimum number of corrections; quickly design a complex product, containing a variety of components and structures that must be very closely interrelated.
Keywords: КОМПАС 3D; KOMPAS 3D; проектування; автоматизація; design; automation; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій