Використання ІКТ як засобу для розширення можливостей у професійній діяльності викладача - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2014)
У статті висвітлюються потенційні можливості використання ІКТ Інтернет для розвитку професійної компетентності викладачів як чинника підвищення конкурентоздатності педагога. The article highlights the potential of information and communication technology for the development of professional competence of teachers as the teacher competitiveness.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; знання; інформаційне суспільство; система освіти; проблеми педагогіки; інформатизація освіти; компетентності; інтерактивні методи; knowledge; informative society; informatization of education; system of education; problem of pedagogics; competence; interactive methods