Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2021-05-252021-05-252021Гуць, В. С. Обробка харчових продуктів високим тиском / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 8–9 квітня 2021 р. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. – С. 259–261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34128The presented mathematical model of the kinetics of inactivation of microorganisms by processing foodstuffs with high hydrostatic pressure (HighPressureProcessing - HPP) at a constant temperature in the form of a differential equation, which makes it possible to describe the effect of high pressure and the duration of its action on microbiological indicators of a food product. Представлена математична модель кінетики інактивації мікроорганізмів при обробці харчових продуктів з високим гідростатичним тиском (HighPressureProcessing - HPP) при постійній температурі у вигляді диференціального рівняння, що дає можливість описати вплив високого тиску та тривалість його дія на мікробіологічні показники харчового продукту.otherобробка високим тискомматематична моделькінетика інактивації мікроорганізмівhigh pressure treatmentmathematical modelkinetics of inactivation of microorganismsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбробка харчових продуктів високим тискомThesis