Здоров'я як цінність - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2013)
В статті проведено аналіз ролі здоров’я як цінності індивідуума. Були досліджені фактори які мають безпосередній вплив на здоров'я. Також визначено основні аспекти, що впливають на здоров’я. Показано яким має бути індивід. Висунуто пропозиції.
Keywords: здоровье; физическое воспитание; самооценка; саморегуляция; стратегия жизни; здоров'я; фізичне виховання; самооцінка; саморегуляція; стратегія життя; health; physical education; self-concept; self-regulation; life strategy; кафедра фізичного виховання