Статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості - Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2016)
Розглянуто статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві харчових підприємств. Розподіл травматизму базуючись на даних аналізу за причин-факторами та за видами подій. Distribution of injuries is based on the analysis of data on the causes, factors and types of events.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека; праця; ризик; травматизм; safety; labor; traumatism; risk