Організація сплати митних платежів при митному оформленні товарів - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна; Шрамко, Л. В. (My University, 2011)
Розглянутий процес організації сплати митних платежів при митному оформленні товарів. The considered process of organization of payment of custom payments is at custom registration of commodities.
Keywords: митні платежі; мито; митне оформлення; custom payments; duty; custom registration; кафедра економіки праці та менеджменту