Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності - Ткачук, Юрій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2008)
Наведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.
Keywords: якість хліба; качество хлеба; quality of bread; лецитин; лецитин; lecithin; харчові волокна; пищевые волокна; food fiber; сухі молочні продукти; сухие молочные продукты; dry milk products; кафедра готельно-ресторанної справи