Ткачук, Юрій МихайловичІщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2013-11-062013-11-062008Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінності / Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 256https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11062Наведені результати досліджень застосування ПАР разом з харчовими волокнами та сухими молочними продуктами при виробництві хліба підвищеної біологічної цінності. These findings, together with the use of surfactants in fiber and dry dairy products in the production of bread increased biological value.uk-UKякість хлібакачество хлебаquality of breadлецитинлецитинlecithinхарчові волокнапищевые волокнаfood fiberсухі молочні продуктисухие молочные продуктыdry milk productsкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування ПАР у технології хліба підвищеної біологічної цінностіThesis