Сильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаТополь, Інна Василівна2015-02-092015-02-092014Сильчук, Т. А.Використання нетрадиційної білковмісної сировини у виробництві хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль, І. В. Тополь // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2014. – Вип. 27. – С. 274-277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19389Обґрунтовано використання щавнату, як нової малодослідженої білоквмісної сировини в технології хлібних виробів. Представлено вплив порошку щавнату на зміну біохімічних процесів та зміну в’язко-пластичних властивостей тіста. Досліджено вплив щавнату на основні показники якості готових виробів. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.uk-UKжитнє борошнохліббілокщавнатrye flourbreadproteinschavnatкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хлібаArticle