Затирание зернопродуктов в производстве полисолодовых экстрактов - Емельянова, Нина Александровна; Данилевская, Алла Викторовна; Кошевая, Валентина Николаевна; Диченко, Л. В. (My University, 1989)
Таким образом, установлено, что совместное затирки кукурузного, пшеничного и овсяных солодов увеличивает выход экстракта на 3 - 4%, а также положительно влияет на химический состав сусла.Таким чином, встановлено, що сумісне затирання кукурудзяного, пшеничного і вівсяних солодів збільшує вихід екстракту на 3 – 4%, а також позитивно впливає на хімічний склад сусла.
Keywords: режим; сусло; полисолодовые экстракты; затир; осахаривания; полісолодові екстракти; затір; оцукрювання; polisolodovi extracts zatir; treatment wort; saccharification; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства