Керування технологічними комплексами харчових виробництв з використанням сценарного підходу - Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2009)
Розглядається методологія побудови систем сценарного керування технологічними комплексами харчових виробництв в умовах невизначеності виробничих ситуацій. Methodology of construction of the systems of scenario management of food productions technological complexes is examined in the conditions of vagueness of production situations.
Keywords: технологічний комплекс; сценарії управління; харчові виробництва; ситуаційний аналіз; technological complex; management scenarios; food productions; situatioonal analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка