Письменна, Євгенія ВолодимирівнаДеркач, Марія ОлександрівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаУстименко, Ігор Миколайович2019-06-252019-06-252019Розробка рецептури молочно-білкового зернистого продукту / Є. В. Письменна, М. О. Деркач, Г. Є. Поліщук, І. М. Устименко // Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького : тези доповідей. – 2019. – С. 78–79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29897Науково обгрунтовано склад молочно-білкового зернистого продукту з підвищеною харчовою цінністю та збалансованим жирнокислотним складом за рахунок використання функціонально-технологічних інгредієнтів. Scientifically substantiated composition of milk-protein granular product with high nutritional value and balanced fatty acid composition due to the use of functional and technological ingredients.uk-UKмолочно-білковий зернистий продуктухарчова емульсіямолоковмісний продуктmilk protein granular productfood emulsionmilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка рецептури молочно-білкового зернистого продуктуThesis