Методичні засади регулювання платоспроможності підприємств - Багацька, Катерина Володимирівна (My University, 2008)
В статті розглянуті об’єктивні передумови необхідності регулювання платоспроможності підприємств на макро- та мікрорівнях, проаналізовані методики прогнозування банкрутства та відновлення платоспроможності та наведені рекомендації щодо методів регулювання платоспроможності підприємств.

A background of the company’s solvency regulations is undertaken in article. A methods of the bankruptcy models is analysed and the recommendations to the financial solvency regulations are proposed.
Keywords: санаційна спроможність; readjustment ability; платоспроможність; банкрутство; фінансовий стан; financial solvency; bankruptcy; financial position; кафедра фінансів