Дубук, ВалентинМоскальчук, ЮліяРубанка, Катерина Володимирівна2018-05-102018-05-102017Дубук, В. Застосування пряно-ароматичної рослинної сировини в технології виробництва чайних напоїв // В. Дубук, Ю. Москальчук, К. В. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 6 квітня — К. : НУХТ, 2017. — Ч. 1. — С. 276.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27330В роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності імбиру. Доведена можливість застосування імбиру в технології чайних напоїв.uk-UKчайімбирчайні сумішіхарчова цінністьимбирьчайные смесипищевая ценностьteagingertea blendsnutritional valueкафедра технології консервуванняЗастосування пряно-ароматичної рослинної сировини в технології виробництва чайних напоївThesis