Терлецька, Віта АльбертівнаРубанка, Катерина ВолодимирівнаЗінченко, Інна МиколаївнаФалендиш, Наталія Олексіївна2015-05-122015-05-122014Патент 93202 UA, МПК А 23 L 2/39 (2006.01) Полікомпонентна суміш на основі кави / Терлецька В. А., Рубанка К. В., Зінченко І. М., Фалендиш Н. О.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201403024; заявл. 25.03.14; опубл. 25.09.14, Бюл. № 18, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20294Полікомпонентна суміш на основі кави містить каву розчинну сублімовану, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру у такому співвідношенні сировинних інгредієнтів: кава розчинна сублімована 28-37 %, сухий екстракт шипшини 29-37 %; сухий екстракт горобини чорноплідної 3-10 %; сухий екстракт журавлини 22-36 %; сухий екстракт імбиру 1-6 %. Multicomponent mixture based on coffee contains freeze-dried instant coffee, dried rose hips extract, dry extract of black chokeberry, cranberry dry extract, dry extract of ginger in the following ratio of raw ingredients: freeze-dried instant coffee 28-37 %, dried rose hips extract 29-37 %; dry extract of black chokeberry 3-10 %; cranberry dry extract 22-36 %; dry extract of ginger 1-6 %.uk-UKполікомпонентна сумішекстракткава розчинна сублімованашипшинагоробина чорнопліднажуравлинаcranberrymulticomponent mixtureextractfreeze-dried instant coffeerose hipblack chokeberryкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПолікомпонентна суміш на основі кави (Патент на корисну модель № 93202)Other