Полікомпонентна суміш на основі кави (Патент на корисну модель № 93202) - Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
Полікомпонентна суміш на основі кави містить каву розчинну сублімовану, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру у такому співвідношенні сировинних інгредієнтів: кава розчинна сублімована 28-37 %, сухий екстракт шипшини 29-37 %; сухий екстракт горобини чорноплідної 3-10 %; сухий екстракт журавлини 22-36 %; сухий екстракт імбиру 1-6 %. Multicomponent mixture based on coffee contains freeze-dried instant coffee, dried rose hips extract, dry extract of black chokeberry, cranberry dry extract, dry extract of ginger in the following ratio of raw ingredients: freeze-dried instant coffee 28-37 %, dried rose hips extract 29-37 %; dry extract of black chokeberry 3-10 %; cranberry dry extract 22-36 %; dry extract of ginger 1-6 %.
Keywords: полікомпонентна суміш; екстракт; кава розчинна сублімована; шипшина; горобина чорноплідна; журавлина; cranberry; multicomponent mixture; extract; freeze-dried instant coffee; rose hip; black chokeberry; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів